Καλώς ήρθατε στο Pretty Little Secrets

'Οροι Χρήσης:

Καλώς ήλθατε στο Prettylittlesecrets. gr. Ο παρών ιστότοπος αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων της εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ» (Α.Φ.Μ. 078751262, Δ.Ο.Υ. Παλλήνης, Αρ. ΕΒΕΑ 9152529) και διακριτικό τίτλο «Prettylittlesecrets.gr» που εδρεύει στην Ελλάδα. Οι ακόλουθοι όροι ισχύουν για όλους τους επισκέπτες και χρήστες του  Prettylittlesecrets.gr. Κάθε είσοδος, περιήγηση και συναλλαγή σας με το  Prettylittlesecrets.gr σας καθιστά επισκέπτη ή/και πελάτη του.  Πριν προχωρήσετε στην περιήγησή σας εντός του Prettylittlesecrets. gr, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει πλήρως τους παρόντες Όρους Χρήσης και ότι τους αποδέχεσθε καθώς οποιαδήποτε χρήση ή/και συναλλαγή σας μέσω του Prettylittlesecrets.gr συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή σας αυτών των Όρων.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων:

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες του Prettylittlesecrets.gr  προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών του, και την πραγματοποίηση παραγγελίας σε αυτό. Το Prettylittlesecrets.gr επεξεργάζεται τα δεδομένα αυτά τηρώντας τις διατάξεις του νόμου 2472/1997 περί «Προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» με αποκλειστικό σκοπό τη λειτουργία του Prettylittlesecrets.gr και την παροχή των επιμέρους υπηρεσιών που έχετε ζητήσει σύμφωνα με τα κατωτέρω.

Αν και η πλοήγηση στο Prettylittlesecrets.gr είναι εφικτή και χωρίς την αποκάλυψη των προσωπικών σας στοιχείων, θα σας ζητηθούν τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση παράδοσης / παραλαβής, τηλέφωνο, email) για την πραγματοποίηση παραγγελίας/συναλλαγής, ενώ θα πρέπει να γνωστοποιήσετε κάποια στοιχεία σας (email) στην περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με το Prettylittlesecrets.gr. Ανήλικοι επισκέπτες του Καταστήματος δύναται να έχουν πρόσβαση σε αυτό και τις υπηρεσίες του μόνο με τη συγκατάθεση και υπό την επίβλεψη των γονέων ή των κηδεμόνων τους, χωρίς να έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Το Prettylittlesecrets.gr επιτρέπει στους επισκέπτες/πελάτες του να έχουν πρόσβαση στο αρχείο όπου τηρούνται τα προσωπικά τους δεδομένα τα οποία συλλέχθηκαν και φυλάσσονται κατά τα ανωτέρω και να προβαίνουν σε διορθώσεις, διαγραφές, τροποποιήσεις και προσθήκες των δεδομένων και πληροφοριών που έχουν υποβάλλει σε αυτό.