Καλώς ήρθατε στο Pretty Little Secrets

Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής courier με παράδοση στη πόρτα σας. Κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα 3,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης κ της υπηρεσιάς της Αντικαταβολής) για αγορές χαμηλότερες των 30 ευρώ, ενώ για αγορές άνω των 30 ευρώ είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Χρόνοι Παράδοσης

Οι παραγγελίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία πραγματοποίησης τους. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης με τον αριθμό αποστολής για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε την κάτασταση παράδοσής της. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες. 

Εντός Αττικής, χρειάζονται 1-2 ημέρες.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, χρειάζονται 1-3 ημέρες.

Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 1-5 ημέρες.

Η συλλογή μας από χειροποίητα σανδάλια, λόγω της φύσεως του προϊόντος, χρειάζεται συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες επιπλέον.

Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο support@prettylittlesecrets.gr ώστε να λύσουμε το πρόβλημα για εσάς.

Προσοχή: Υπάρχει η πιθανότητα για μία μικρή καθυστέρηση σε περίπτωση που το προιόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Εμείς στην περίπτωση αυτή θα σας ενημερώσουμε με προσωπικό email για την πορεία της παραγγελίας σας.